Brug for hjælp? Ring på 71 78 03 04

Øvrige services

Alt inden for UAUTORISERET VVS arbejde
Nordsjællands Multiservice tilbyder eksempelvis udskiftning af diverse VVS artikler og tilslutning af hårde hvidevarer og Quooker systemer.
Udendørs maleropgaver
Skal skuret males, eller trænger udhængsbrædderne eller træterrassen til en gang maling kan Nordsjællands Multiservice også være behjælpelige med dette.
Mindre haveservice
Græsslåning, klipning af hæk, fældning af mindre træer eller fjernelse af hække og buske er opgaver jeg også gerne påtager mig.
Ejendomsservice
Jeg passer gerne jeres ejendom med hvad end dette måtte indebærer af klassiske viceværts-opgaver.
Bortkørsel af affald
Er bunken til genbrusstationen vokset dig over hovedet, kommer jeg gerne med en stor trailer og bortskaffer dit affald på ret vis.
Rydning af dødsbo mm.
Skal hjemmet efter et dødsfald tømmes, kan jeg hjælpe med dette på en respektfuld og effektiv måde.
Samling af div. Møbler.
Har du været ude og købe nye møbler og kan ikke overskue at få møblerne samlet, har jeg værktøjet og håndelaget til at løse denne opgave hurtigt og effektivt.
Opsætning af hylder, lamper, osv.
Jeg har værktøjet og erfaringen til at få hængt dine ting op, hvis du enten har købt en ny lampe eller blot skal have rykket rundt i et enkelt rum.
Div. forefaldende handy-mand opgaver.
Der kan være mange opgaver i et privat hjem eller i en erhvervsejendom, der kan virke uoverskuelige eller for tidskrævende eller måske har du ikke det rette værktøj til at få udført netop dit projekt. Derfor tilbyder jeg min assistance, da jeg har tiden og erfaringen til at kunne løse netop din handy-mand opgave.
Mindre nedrivnings opgaver
Skal du have banket fliser ned på badeværelset, revet en væg ned eller have fjernet dit skur eller carport? Så kan jeg hjælpe med det rette værktøj og arbejdskraft.
Udvendigt vedligehold af bygninger, carporte og skure.
Har du et par brædder i udhænget der er blevet trætte? Et plastiktag på carporten der trænger til en udskiftning eller lignende? Dette er opgave typer Nordsjællands Multiservice meget gerne vil tage sig af for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående formular, så vender vi hurtigst muligt. Eller ring på 71 78 03 04

Kontakt os

Nordsjællands Multiservice
Tofthøjvej 13
3650 Ølstykke
CVR: 38739654

Tlf: 71 78 03 04
×
Ring op
Døgnvagt
Menu