71 78 03 04 info@nmulti.dk

Tagrende-rensning i Nordsjælland og Storkøbenhavn 

Vi har mange års erfaring og leverer altid et kvalitets-resultat.

Tagrende-rensning

  • Rensning af tagrender i private hjem
  • Tagrenderensning på erhvervs-bygninger

 

Professionelt udstyr

  • Vi bruger et professionelt støvsuger system

 

Ingen lift= lavere pris

  • Ingen brug af lift gør prisen overkommenlig for alle
  • Tagrende-rensning i op til 13 meters højde

Følg os på de sociale medier

Hvorfor er det vigtigt at få renset tagrenderne?

Vand kan lave store skader på bygninger! Fyldte tagrender og tagbrønde kan skabe virkeligt store problemer, og det er et meget overset område. Hvad man ikke altid tænker over i hverdagen er at forsikringen ikke vil dække skader forsaget af overfyldte render og tagbrønde, da det anses for at være almen vedligeholdelse og det påhviler ejer/lejer eller bruger at vedligeholde.

Hvad kan der eksempelvis ske ved ikke at rense sine tagrender og tagbrønde?

Opfugtede vægge er en klassisk skade, da alt vandet fra taget skal løbe gennem tagrenderne og ned i brønden. Hvis dine tagrender ikke er ordentligt vedligeholdt vil vandet i stedet løbe ned af muren og opfugte og i sidste ende ødelægge muren. Det er en meget bekostelig affære, men Nordsjællands Multiservice kan løse udfordringen meget billigere og hurtigere, end skaden kan udbedres.

Hvad kan Nordsjællands Multiservice tilbyde dig?

Nordsjællands Multiservice kan tilbyde at rense dine tagrender med et professionelt støvsuger system hentet hjem fra England. Systemet gør at stillads, lift og stige er unødvendigt. Arbejdet foregår sikkert og nemt fra jorden, på støvsugeren er der et kamera i toppen, der gør det muligt at kvalitetssikre og dokumenterer arbejdets udførsel. Kameraet hjælper med at tilsikre at renderne efterlades helt tomme og du kan få før og efter billeder af netop dine tagrender.

Hvordan foregår det og hvad skal du gøre?

Du behøver ikke være hjemme når Nordsjællands Multiservice skal rense dine tagrender, da vi er totalt selvforsynende med strøm fra egen generator. Vi rydder altid pænt op efter os og efterlader alt som inden vi kom. Vi kan nå tagrender op til 13 meters højde, så vi kan derfor klare langt de fleste ejendomme. Du skal dog sørge for at vi kan komme hele vejen rundt om ejendommen med støvsugeren.
Der kan altid fremsendes billeder til din mail efter endt arbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

2 + 4 =

Brug for hjælp? Ring på 71 78 03 04