Brug for hjælp? Ring på 71 78 03 04

Tagrenderensning

Hvorfor er det vigtigt at få renset tagrenderne?

Vand kan lave store skader på bygninger! Fyldte tagrender og tagbrønde kan skabe virkeligt store problemer, og det er et meget overset område. Hvad man ikke altid tænker over i hverdagen er at forsikringen ikke vil dække skader forsaget af overfyldte render og tagbrønde, da det anses for at være almen vedligeholdelse og det påhviler ejer/lejer eller bruger at vedligeholde.

Hvad kan der eksempelvis ske ved ikke at rense sine tagrender og tagbrønde?

Opfugtede vægge er en klassisk skade, da alt vandet fra taget skal løbe gennem tagrenderne og ned i brønden. Hvis dine tagrender ikke er ordentligt vedligeholdt vil vandet i stedet løbe ned af muren og opfugte og i sidste ende ødelægge muren. Det er en meget bekostelig affære, men Nordsjællands Multiservice kan løse udfordringen meget billigere og hurtigere, end skaden kan udbedres.

Hvad kan Nordsjællands Multiservice tilbyde dig?

Nordsjællands Multiservice kan tilbyde at rense dine tagrender med et professionelt støvsuger system hentet hjem fra England. Systemet gør at stillads, lift og stige er unødvendigt. Arbejdet foregår sikkert og nemt fra jorden, på støvsugeren er der et kamera i toppen, der gør det muligt at kvalitetssikre og dokumenterer arbejdets udførsel. Kameraet hjælper med at tilsikre at renderne efterlades helt tomme og du kan få før og efter billeder af netop dine tagrender.

Hvordan foregår det og hvad skal du gøre?

Du behøver ikke være hjemme når Nordsjællands Multiservice skal rense dine tagrender, da vi er totalt selvforsynende med strøm fra egen generator. Vi rydder altid pænt op efter os og efterlader alt som inden vi kom. Vi kan nå tagrender op til 13 meters højde, så vi kan derfor klare langt de fleste ejendomme. Du skal dog sørge for at vi kan komme hele vejen rundt om ejendommen med støvsugeren.
Der kan altid fremsendes billeder til din mail efter endt arbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående formular, så vender vi hurtigst muligt. Eller ring på 71 78 03 04

Kontakt os

Nordsjællands Multiservice
Tofthøjvej 13
3650 Ølstykke
CVR: 38739654

Tlf: 71 78 03 04
×
Ring op
Døgnvagt
Menu