71 78 03 04 info@nmulti.dk

VVS-opgaver i Ølstykke og omegn

Hurtigt, effektivt og utrolig billigt – kun 562,5/timen (inkl. moms)

Hos Nordsjællands Multiservice løser vi alle opgaver inden for VVS- og blikkenslager-faget. Vi har mere end 17 års erfaring i branchen og kan derfor hurtigt løse dine udfordringer – og så endda til en yderst fordelagtig pris.

Vi kender til omstændighederne og besværlighederne ved et tilstoppet afløb, et toilet der løber eller et defekt blandingsbatteri. Samtidig synes vi ikke det skal koste dig en mindre formue at få det ordnet.

Vi rykker derfor hurtigt ud og løser din VVS-opgave for kun 562,5 / timen (inkl. moms).

Ring på telefon 71 78 03 04 eller udfyld formularen her på siden.

 

Hvilke VVS-opgaver kan vi løse for dig?

Med mere end 17 års erfaring i branchen kan vi hjælpe dig med stort set alle typer af VVS- og blikkenslageropgaver. Nogle af de typiske opgaver vi udfører er:

  • Udskiftning af armaturer og batterier
  • Udskiftning af radiatorer
  • Udbedring af rørskader
  • Tilslutning af hårde hvidevarer
  • Tilslutning af Quooker-systemer
  • Rens af afløb
  • Fejlfinding
  • Indregulering af varme

Skal du have hjælp til en af ovenstående opgaver eller står du med et andet problem, så kontakt os med det samme. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse på telefon 71 78 03 04. Du kan også benytte vores kontaktformular og indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi kan også hjælpe dig med at løse en lang række forefaldende opgaver, som for eksempel diverse hus- og haveopgaver, ejendomsservice, små maleropgaver og lignende. Du kan læse mere om vores øvrige services her. Derudover tilbyder vi også professionel tagrenderensning.

 

Din lokale blikkenslager

Vi ønsker at tilbyde lokalområdet en billig mulighed for hjælp, når uheldet er ude. Derfor rykker vi hurtigt ud fra vores base i Ølstykke, hvor vi oftest kører til opgaver i nærområdet – blandt andet kører vi ofte til Jyllinge, Frederikssund og Gørløse. Vi kører gerne i hele Nordsjælland for den rigtige opgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

2 + 8 =

Brug for hjælp? Ring på 71 78 03 04